Brand: NAF-gårdene
24.06.2021

Bygger gjerne på en etasje til!

I slutten av juni var det offisiell åpning av de nye utvidede lokalene til HS Media på Kirkenær. 18 nye kontorplasser er klare til bruk, og om det trengs mer plass bygger huseier gjerne på i høyden.

I andre etasje på Gruetorget holder HS Media til. En imponerende salgsbedrift som ble startet i 1992, og solgt til Aller Media i 2005. Ikke engang en pandemi klarer å slå beina under de dyktige selgerne. 97 millioner av årets budsjett på 118 millioner kroner er allerede inn før sommerferien.

– Det er veldig stas å få åpnet de nye lokalene våre. Utvidelsen er på 250 kvadratmeter, og vi får 18 nye kontorplasser. Tidligere måtte vi ta i bruk møterom og alle ledige rom for at de 25 selgerne skulle få plass, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder hos HS Media.

Og når nye utvidede lokaler skal innvies er det selvsagt med sprudlende brus, kaffe og kake. Bedriftens egen Kristin Jenssveen hadde med seg band, og sto for levende musikk i forkant av snorklippingen.

UNDERHOLDT: Levende musikk hører med på en snorklipping klokka 08.00 om morran. Kristin Jensveen sto for sangen. Hun jobber også som annonseselger i HS Media.

Vil vokse enda mer

18 nye kontorplasser er vel og bra, og Sandholt tror lokalene skal være store nok en stund. Men ambisjonene er store.

– Vi jobber nå med en spennende digitalsatsing som vi har stor tro på. Målet er å vokse videre, sier Sandholt.

Og dersom alle de 18 nye plassene blir tatt i bruk vet huseier råd. Helge Sætre har vært prosjektleder for utbyggingen hos NAF Gårdene, og utvider gjerne lokalene en gang til.

– I prinsippet er det mulig etter reguleringsplanen å bygge på Gruetorget i høyden. Det er bare fantasien som legger begrensinger for hva man kan gjøre. Vi har også noen lokaler ledig i 1. etasje. Dette er en eiendom med muligheter, sier Sætre.

Investeringen hos HS Media kommer på snaut fire millioner kroner. Det mener Sætre er en helt kurant sum for å sikre gode arbeidsforhold for sin leietaker.

– HS Media og NAF Gårdene har samarbeidet en del allerede. Når de signaliserte at de ville utvide gjorde vi selvsagt det, sier Sætre, som gjerne tar en ny runde om noen år.

ÅPNET NYE LOKALER: Grue-ordfører Rune Grenberg klipte snora og åpnet de nye utvidede lokalene hos HS Media torsdag morgen. Tor Arne Sandholt er daglig leder i bedriften, og målet er å vokse enda mer på Kirkenær.

– Fremst i skoa

Grue-ordfører Rune Grenberg sto for den offisielle åpningen. Han la godt merke til klokkeslettet for snorklippingen.

– At dette skjer klokka 08.00 om morgenen viser at dette er en bedrift som har ansatte fremst i skoa. De ansatte er effektive og opptatt av å få ting unna seg, sier Grenberg.

Han er glad for at HS Media satser i Grue, og ser generelt en positiv trend i næringslivet nå.

– Blant annet har vi nettopp åpnet jordbærproduksjon, treindustrien har store investeringsplaner og det er flere spennende nyheter på gang. Selv i pandemitid, sier Grenberg.

IKKE BARE ALVOR: Selgerne hos HS Media trives godt, og de fleste selgerne blir i jobben i mange år. Det sosiale er viktig, som å bruke dette shuffleboardet. Petter Dammen konkurrerer gjerne både her og som selger.

Bjørn-Martin Brandett, isolor.no