Brand: NAF-gårdene
25.05.2023

Mølla Senter solgt til Tema Eiendom

Gjøvik-baserte Tema Eiendom og NAF Gårdene har eid Mølla Senter i Brumunddal som likeverdige partnere siden etableringen i 2009 ifølge en pressemelding.

Eiendommen måler totalt 16.570 kvadratmeter, samt et 7.860 kvadratmeter stort parkeringshus for ca. 250 biler i fellesskap med Ringsaker kommune. Mølla har 34 leietagere i handel, tjenesteyting og kontor, og leietagerne kan vise til omsetningsvekst hvert eneste år siden oppstarten.

Senterets omsetning forventes å passere 500 millioner kroner i 2023.

– Som følge av strategiske vurderinger har vi valgt å utrede muligheten for realisasjon av enkelte eiendommer i vår brede porteføljen. Mølla Senter ligger litt utenfor det geografiske kjerneområdet, og det ble av den grunn identifisert som et mulig salgsobjekt, sier daglig leder Einar Bratten i NAF Gårdene, uten å si noe om salgssummen.

Han anser resultatet som veldig bra for kontinuiteten i senteret og som den beste for leietagere, kunder og lokalmiljøet.

– Vi er svært fornøyde med å ha landet kjøpsavtalen. Partnerskapet har vært meget fruktbart og utviklende for begge parter, og vi ser frem til å utvikle Mølla Senter videre, påpeker administrerende direktør Stian Molstadkroken i Tema Eiendom