Brand: NAF-gårdene
5.12.2022

Salget av Medkila Bopark er i gang – 12 eneboligtomter i Harstad

Sammen med Klotind og Harstad Skipsindustri har NAF-gårdene gleden av å presentere Medkila Bopark – 12 eneboligtomter uten byggeklausul!

Infrastruktur (strøm, vei, vann, avløp og fiber) innenfor tomtegrensene etableres. Prosjektet vil starte med salg av eneboligtomter, mens det etterhvert skal utvikles del-prosjekter bestående av småhusbebyggelse (rekkehus, tomannsboliger og leiligheter).

Medkila bopark – et livsparadis

Medkila Bopark vil bli et livsparadis for naturopplevelser, trygg lek, nærhet til barnehager, skole, idrettstilbud og med kort avstand til naturperler som Heia, Hinnstein, Maistua og Medkilavannet. Dette er stedet hvor det blir fint å bo – både ute og inne. Det å bo tett på naturen gjør det også enklere å holde seg i fysisk form og ha gode, avstressende naturopplevelser. Medkila Bopark vil ligge i et attraktivt boligområde med meget god infrastruktur. Her skal vi utvikle et moderne boligprosjekt tilpasset de flotte naturomgivelsene den blir en del av. Det skal bestå av tomter, eneboliger, leiligheter, to- og firemannsboliger med høy standard, effektive arealer, smarte løsninger og attraktive uterom for å skape et godt og trygt naboskap.

Medkila Bopark – 12 attraktive boligtomter klare for salg!

Gode bomiljø krever arenaer for samlinger og felles opplevelser. I Medkila Bopark blir det laget en naturpark med gapahuk, benker, noen lekeapparater og bålplass med bålpanne. Her kan det gode naboskap skapes eller naturparken kan benyttes til bursdager, feiringer og familiesammenkomster.

Nærhet til alt

Tid er blitt en knapphetsfaktor for mange. Det er så mange tilbud og så mye vi ønsker å gjøre. Da er det viktig med nærhet til daglige gjøremål som barnehage, skole, idrettsanlegg, treningssenter, matbutikk, arbeidsplasser og offentlig kommunikasjon. Store avstander til disse gjøremålene er for mange en tidsluker som du slipper ved å bo i Medkila Bopark. Her blir det korte avstander til alt.

Treningssenter og fin dagligvarebutikk i Medkila

Det urbane liv

Det er også kort vei til Kanebogensenteret med 60 butikker og kafeer, sentrum av Harstad med badeland, kulturhus, kino, bibliotek, festivaler, havnepromenader, lekeparker, spennende butikker og variert kafe og restauranttilbud. Med andre ord: Kort vei til å leve og nyte. Skal du ut å reise er det kun 12 minutter til Hurtigbåten og Hurtigruten og 30 minutter til Harstad/Narvik Lufthavn på Evenes.

Annonse på finn.no, ved interesse kontat Runar Bjørkelund (+47 92 80 62 76) eller Michael Knutsen (+47 93 01 09 83) hos EiendomsMegler 1 Harstad.