Brand: NAF-gårdene
28.01.2021

Utvider Gruetorget med 240 kvadratmeter

For tiden pågår det hektisk byggevirksomhet på Gruetorget. Det er HS Media som får utvidet sine lokaler i andre etasje på bygget.

Deler av parkeringsplassen på Gruetorget er avsperret på grunn av den pågående byggeaktiviteten i andre etasje. Salgsbedriften HS Media har tilhold her, og fikk huseier med på å utvide lokalene i andre etasje.

– Det bygges på 240 kvadratmeter som vil gi oss 19 nye kontorer og litt fellesområde. Den siste kontorplassen i eksisterende lokaler er fylt opp, og vi trenger mer plass for å kunne fortsette veksten, sier Tor Arne Sandholt som er daglig leder i HS Media.

Skal fylles opp

For tiden jobber mange av de ansatte på hjemmekontor på grunn av pandemien, men når verden blir normal igjen håper Sandholt gradvis å fylle opp de nye kontorene.

– Totalt vil vi da ha godt over 700 kvadratmeter disponibelt her på Kirkenær, sier Sandholt.

– I første etasje står flere lokaler ledig, kunne dere ikke brukt de?

– Vi ønsker å ha alt på ett plan. Det handler om det å kunne snakke sammen og være på samme sted. Når gårdeier tilbyr å finne en løsning som er perfekt for oss sier vi ikke nei, smiler Sandholt.

AVSPERRET: På grunn av byggeaktivitet er deler av parkeringsplassen på Gruetorget for tiden sperret av.

Stort marked

Det totale annonsemarkedet i Norge er på 8 milliarder kroner, og Sandholt mener det er fult mulig å vokse enda mer på Kirkenær. Det er mye å ta av i det totale markedet.

– Vi skal fortsette å ta markedsandeler vi. Vi har mange flinke ansatte, og mange som har jobbet her lenge. Driften på Kirkenær er veldig ideell for oss, sier Sandholt.

Overtakelse av de nye lokalene er satt til 1. april, men byggingen ligger foran skjema og Sandholt håper å kunne servere kake til de ansatte allerede i løpet av mars.

19 PLASSER: HS Media får 19 nye kontorplasser når byggingen er ferdig senest 1. april.

Bjørn-Martin Brandett, isolor.no